NIJE OMILJENA

Trump 'zaboravio' kćeri čestitati rođendan

Foto: DPA/Pixsell
1/2
15.10.2018.
u 21:29

Ni druga predsjednikova djeca nisu obilježila rođendan Tiffany Trump na društvenim mrežama.

Ovaj vikend američki predsjednik Donald Trump nastavio je nešto što izgleda postaje tradicija: nije poželio svojoj najmlađoj kćeri, Tiffany Trump sretan rođendan. 

Tiffany je u subotu navršila 25 godina, a dok je predsjednik na Twitteru bio aktivan kao i uvijek niti jedan od njegovih tweetova nije uključivao njegovu najmlađu kćer. Ipak, Trump se sjetio jednog rođendana ove subote, 43. rođendana američke mornarice. 

Ni druga Trumpova djeca nisu obilježila Tiffanyjin rođendan na društvenim mrežama. Zgodno je napomenuti da je u petak bio rođendan Lare Trump, žene Erica Trumpa – koji se sjetio njezinog rođendana na Twitteru i Instagramu. Naravno, moguće je da Trump još uvijek smišlja poruku za Tiffany. 

No, da je pokušao obilježiti ovaj događaj, vjerojatno bi to učinio prije drugih tweetova. 

Tiffany Trump se nije oglasila na društvenim mrežama od kasnog rujna, te nije poznato kako će studentica Sveučilišta Georgetown proslaviti svoj rođendan. Ali ako se vodimo po prošloj godini, bit će s nekim članovima obitelji, ali predsjednik Trump nije jedan od njih.

Svoj 24. rođendan Tiffany je proslavila s majkom Marlom Maples, te bratom Donaldom Trumpom Jr. i njegovom obitelji. U travnju je Cosmopolitan objavio priču u kojoj tvrdi da Tiffany i njen otac jedva pričaju, a Trump je  za Fox&Friends izjavio da je "manje ponosan" na Tiffany od sve svoje druge djece. 

Zanimljivo je i spomenuti da je Trump poželio Tiffany sretan rođendan na Twitteru u 2013. godini. Ali, čini se da se Donald nije sjetio rođendana svoje kćeri u posljednjih nekoliko godina- bar javno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije