PRIČALI VIDEOPOZIVOM

Tajlanđanka Marijana upoznala s djecom: 'Želim da zauvijek ostanemo ovako zajedno'

06.05.2021.
u 13:15

Tajlanđanka Naranphat Cerovac Madarat (54) sve je iznenadila, i kandidate i gledatelje, kad je samo ušetala u kuću vozača i kandidata Marijana Cerovca (70). Oboje su pritom zaplakali od sreće, a njegove kandidatkinje Bahra Zahirović (55) i Mara Sučić (71) ostale su u čudu. Ispostavilo se da je Marijan Naranphat oženio još krajem listopada 2020. i doveo u svoju kuću u Buzet u Istru.

Naranphat je Marijana odlučila upoznati sa svojom kćeri Ganyakorn Madarat koja je ostala u Tajlandu, ali i sa sinom. Obitelj se često čuje preko videopoziva jer su u pandemiji putovanja otežana. 

- Marijan voli ljubiti mamu u glavu dok pričamo - našalila se njezina kći na pozivu. Naranphat je kćeri poručila da joj jako nedostaje dok je u Hrvatskoj. 

- Čuvaj se. Jako mi nedostaješ. Jedva čekam da prođe karantena - poručila je. Marijan je, iako mu je ovo četvrti brak, priznao da se samo dva puta u životu istinski zaljubio, i da je ovo jedna od tih ljubavi. - Želim da zauvijek ostanemo ovako zajedno - govorio je. Naranphat se odmah primila posla, čistila, kuhala, a u pauzama voli snimati TikTok videa. Zbog nje je Marijan udomio i malu macu u kući, a police ukrasio budističkim ukrasima. Podsjetimo, Marijan se rodio u Buzetu, ali se ubrzo odselio s roditeljima u Sloveniju. Nakon završetka škole, zaputio se 1968. u Ameriku.

Tamo je s 25 godina radio u obrtu, gdje je proizvodio strojeve za popravke mostova. Godine 1993. postao je vozač autobusa i vozio razne poznate i slavne, poput grupe Poison, BB Kinga, Oprah, Sare Jessice Parker, Sylvestera Stallonea i Marlona Branda.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije