životni zaokret

Tajči: Suprugova bolest me nije slomila, ponovo uživam na bini

02.09.2017.
u 20:50

Prije 11 godina od raka je preminuo Tatjanin voljeni otac Stanko. Majka Štefica pomaže joj oko sinova dok se njezin suprug liječi od nepušačkog raka pluća

Najsretnija sam kad pjevam, a posebno sam blagoslovljena i zahvalna što je Matthew konačno uz mene, rekla je prije nekoliko dana Tatjana Cameron Tajči (47).

Njezin suprug Matthew (47) oporavio se od lijekova i iscrpljujućih terapija kojima mjesecima liječi nepušački rak pluća. Posljednju je godinu brinula o voljenom suprugu, obilazila bolnice, skupljala novčanu pomoć za suprugove terapije, putovala i nastupala te brinula o trojici sinova Danteu, Evanu i Blaiseu. No došlo je vrijeme, pohvalila se Tajči, da se njezina obitelj opusti i uživa, piše 24sata.hr. 

- S Matthewom sam provela najljepšu večeru uoči njegove teške operacije. Pustila sam glazbu i ušuškala se do njega u maleni bolnički krevet. Bilo je drugačije od svega što smo dotad proživjeli. Bilo je najljepše - ispričala je Tajči u lipnju.

Liječnici su tad hitno operirali njezina supruga jer mu se rak proširio po tijelu. Tek nakon što je započeo eksperimentalni tretman, karcinom mu se smanjio na lijevom plućnom krilu.

Hrabra Tajči utjehu je tražila u vjeri te sinovima. Brigu o školarcima preuzela je pjevačičina majka Štefica, koja se privremeno preselila iz Zagreba u Nashville, u kojem Tatjana živi s obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije