OBJAVILA STARE FOTOGRAFIJE

Tajči se prisjetila preminulog supruga emotivnom objavom: "Uvijek je mislio na druge, bio je najveći tata na svijetu"

Foto: Facebook
1/2
24.09.2021.
u 20:24

Nekoć velika domaća zvijezda, Tatjana Matejaš Tajči na vrhuncu slave ostavila je domovinu i sreću potražila u Americi gdje živi sa trojicom sinova za koje uvijek naglašava da su oni njezin najveći uspjeh

Nekoć velika hrvatska zvijezda, Tatjana Matejaš Tajči na vrhuncu slave ostavila je domovinu i sreću potražila u Americi gdje živi sa trojicom sinova za koje uvijek naglašava da su oni njezin najveći uspjeh, a sada se emotivnom objavom na Instagramu prisjetila pokojnog supruga Matthewa koji bi da je živ danas proslavio 51. rođendan.

- Matthew bi danas imao 51 godinu. Bio je hrabar, pustolovan, smiješan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvijek je mislio na druge, a povrh svega bio je najveći tata na svijetu. Volio je povezivati ​​ljude, organizirati turneje po udaljenim malim gradovima diljem Amerike. Stoga je potpuno normalno što smo na današnji dan bili u Anacondi u Montani gdje sutra započinjemo našu koncertnu turneju. I da smo svratili u Wall Drug, SD (volio ga je i posjetili smo ga nekoliko puta na našim turnejama)- započela je Tajči.

-Dan njegovog rođenja slavim s dubokom zahvalnošću. Zahvalan sam na toliko toga što je dao meni, našoj djeci, prijateljima i strancima- poručila je pjevačica, a pratitelji su joj u komentarima poručili da je bio odličan čovjek kojeg se svi vrlo rado prisjećaju.

Fotografije možete pogledati ovdje

Matthew je preminuo 2017. godine nakon višemjesečne borbe s rakom pluća, a Tajči mu je bila najveća potpora. Iako je prije nekoliko godina priznala da su ona i suprug bili razdvojeni , nisu se rastali već su odlučili ljubavi dati novu priliku, a kada je preminuo Tajči je otkrila da je obitelj ostavio na "dobrom emotivnom mjestu".

Tajči i Matthew zajedno su dobili trojicu sinova, Evana, Blaisea i Dantea koji je nedavno proslavio 21. rođendan, a dvije godine nakon smrti supruga Tajči je sreću pronašla s američkim glazbenikom Davidom Langleyem.

-David se pojavio u trenutku kad sam bila potpuno spremna biti sama i posvetiti se djeci. Radili smo zajedno i uvijek bi me nasmijao nekom šalom, razumije emotivnu bol, i zna me slušati s puno pažnje i podrške- otkrila je pjevačica u jednom intervjuu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije