sjećanje

Tajči je posebnom ceremonijom obilježila mjesec dana od suprugove smrti

Facebook
15.12.2017.
u 21:11

Naša pjevačica sestri Sanji je dala najdražu Matthewovu majicu i zamolila je da je odnese na plažu, jer Matthew je oduvijek htio završiti u oceanu.

Prošlo je mjesec dana otkako je Tatjana Cameron Tajči ostala bez voljenog supruga Matthewa Camerona. 

Suprug pjevačice izgubio je borbu s rakom pluća, a Tajči je mjesec dana od njegove smrti obilježila tako što mu je ispunila veliku želju i to uz pomoć sestre Sanje.

Zamolila je sestru da jednu od  Matthewovih najdražih majci odnese na plažu i napravi malu ceremoniju prema Matthewovim željama. 

- Danas je mjesec dana od Matthewovog prijelaza u potpunu slobodu. Volio je ocean i želio je završiti u njemu. Dala sam mojoj sestri njegovu najdražu majici  i zamolila je da je odnese na ocean kako bismo poštovali njegovu želju. Napravila je predivnu ceremoniju u kojoj je bilo puno smijeha - napisala je Tajči uz fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama, a na kojoj su osim omiljene Matthewove majici bili i kutija s filmskom vrpcom te staklenka s viskijem. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Par je bio u braku od 1999. godine u kojem su dobili tri sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije