dokumentarac

Sve njihove tajne bit će otkrivene u novom filmu

Angelina Jolie i Brad Pitt
Reuters
26.01.2017.
u 16:51

Odnosom Brada Pitta i Angeline Jolie bavi se novi dokumentarac autora Iana Halperina. Taj 52-godišnji novinar tvrdi da će otkriti intimne detalje o prekidu najpoznatijeg para, a za početak tvrdi da su se zapravo razišli čak godinu dana prije nego što je objavljeno da Angelina traži razvod, prenosi Net.hr

"Ovo je definitivno film o Brangelini, puno tajni će biti otkriveno. Ian se pozabavio svakom sitnicom u njihovom odnosu i otkrit će razloge zbog kojih je Angelina tražila razvod", rekao je izvor za The Sun.

"Najšokantnije su tvrdnje da su Brad i Angelina bili razdvojeni godinu dana prije razvoda", tvrdi izvor.

Razvod je u dokumentarcu opisan kao "posljednja stvar koja im treba", a Brad je navodno mnogo sretniji jer posljednjih tjedana provodi više vremena s djecom.

"Čini se da je sigurniji u pozitivni ishod, stvari sad izgledaju puno bolje, sad provodi više vremena s djecom. Mnogo je sretniji sad, jako su mu nedostajala djeca, koja su mu cijeli svijet", tvrdi izvor.

Pitt je čak spreman zajedno raditi s Angelinom, kako bi se njihov odnos izgladio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije