Psihoanaliza

Što božićno drvce koje biraš govori o tebi?

bozicno drvce
25.12.2018.
u 12:14

Imaš klasično božićno drvce? Ili mini drvce? Onakvo drvce kakvo biraš govori ponešto o tebi, piše Martha Stewart. Provjeri što kaže o tebi.

1. Klasično drvce
 Ako si tip za klasično drvce, za tebe su najvažniji tradicija, obitelj i kvalitetno vrijeme s njima. Ne padaš na skupe poklone i blještavilo, za tebe je jednostavnost ključ svega. 
2. Mini drvce 
Ako biraš malo božićno drvce, to o tebi govori sljedeće; jednostavna si osoba koja ne voli komplicirati i smatraš da veličina drvca i cijena ukrasa nije mjerilo Božića. Ti si organizirana i pedantna osoba koja voli imati sve pod kontrolom i obožavaš kad prostor oko tebe izgleda uredno. Također, štedljiva si osoba i ne voliš trošiti, pogotovo ne na ogromna božićna drvca. 
3. Blještavo drvce 
Ako svoje drvce ukrašavaš šljokicama, hrpom profinjenih kuglica i snažnim lampicama, to o tebi govori da si osoba koja cijeni kvalitetu i moderan izgled. Ne voliš štedjeti i nije te sram potrošiti, pogotovo na blagdane. 
4. Retro drvce 
Za tebe je Božić tradicija i ljubav prema toj tradiciji. Ti si rođen/a u krivom stoljeću. Svoje ukrase često izrađuješ sam/a ili skupljaš one koji su u tvojoj obitelji već desecima godina. Nije ti važno jesu li ukrasi moderni i skupi, već jesu li značajni za tebe i tvoju obitelj. 
5. Moderno drvce 
Drvce od knjiga, kartona ili gramofonskih ploča? Za tebe je idealno drvce koje je potpuno drugačije od svih ostalih. Ne padaš na tradiciju i na klasiku, već si otkačena osoba koja želi da i njezino drvce bude posebno. 
6. Minimalističko drvce
Tebi pretjerano dekoriranje za blagdane nije opcija. Ti si osoba koja će staviti jednu borovu granu, na nju dvije kuglice i to nazvati božićnim drvcem i to će ti biti dovoljno. Ne voliš nered i pretrpavanje, a minimalizam je tvoja 'religija'. Kako za blagdane, tako i u životu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije