koncert 26. srpnja

Sting se nakon 20 godina vraća u pulsku Arenu

Sting
02.02.2017.
u 12:18

Nakon nedavne objave dugoočekivanog pop-rock albuma "57th & 9th", te rasprodanih koncerata u Sjevernoj Americi i Europi, svjetska glazbena zvijezda Sting nakon punih 20 godina vraća se u pulsku Arenu, gdje će 26. srpnja održati koncert na kojemu će mu se pridružiti njegov dugogodišnji gitarist Dominic Miller, javlja Hina.

Kako se ističe u najavi, bit će to jedini koncert engleske zvijezde u regiji u sklopu turneje "57th & 9th", na kojoj promovira svoj dvanaesti solo album.

"57th and 9th" prvi je Stingov pop-rock projekt u zadnjih deset godina, a izdavač je A&M/Interscope Records. Album je krenuo u prodaju 11. studenog 2016. a donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova, počevši od hrapavog prvog singla "I Can´t Stop Thinking About You", do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pjesmi "Petrol Head", te himničnog singla "50,000".

Album koji je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je za samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniem Colaiutaom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bedndova Nine Inch Nails, Guns 'n' Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.

Na koncertu u Puli, Stingu će se pridružiti tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije