DEPORTIRANA U CRNU GORU

Starleti se gubi svaki trag, a prijatelji su prijavili njen nestanak

Foto: Instagram
1/2
07.06.2018.
u 09:25

PR tim Soraje Vučelić tvrdi kako su slučaj prijavili Ministarstvu unutarnjih poslova u Crnoj Gori, a mediji u Crnoj Gori pak tvrde kako njen nestanak nije prijavljen...

Mediji u Srbiji ovog vikenda objavili su informaciju kako je starleta i bivša sudionica regionalnog Big Brothera Soraja Vučelić deportirana u Crnu Goru. 

Navodno je proglašena sigurnosno rizičnom osobom zbog saznanja da je u kontaktu sa sumnjivim osobama u Crnoj Gori. Otkako se pojavila ova informacija Soraja se prestala oglašavati na društvenim mrežama na kojima je inače poprilično aktivna.

Blic piše da njeni prijatelji tvrde da se Soraji izgubio svaki trag, a njen PR tim na društvenim mrežama je napisao kako je njen nestanak prijavljen Ministarstvu unutarnjih poslova Crne Gore.  

"Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka s Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu s njenog broja jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke. Moram napomenuti da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutarnjih poslova Crne Gore i da čekamo na službeni ishod istrage, ukoliko je informacija točna. Također želim obavijestiti javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. lipnja U prilog ovome, obavijestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić s molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za sigurnost Srbije i njenih građana. Molim sve ljude ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji kao i lokaciji gdje je zadnji put viđena da se jave na ovaj profil u inbox sa svim informacijama",  piše u poruci njenog PR tima.  

Mediji u Crnoj Gori pak imaju drugačije informacije i tvrde kako vlastima nije prijavljen nestanak starlete.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije