ljubomora?

Sreću Kate i Williama htjela je uništiti jedna članica kraljevske obitelji

PA/Pixsell
11.09.2018.
u 18:45

Christopher Andersen u knjizi "Game Of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, And The Throne"

Ljubav princa Williama i Kate Middleton danas nalikuje na ljubavnu bajku, ali njihov odnos nije uvijek bio idila niti su svi članovi kraljevske obitelji blagonaklono gledali na tu vezu. 

Par je tijekom veze, dok su još studirali, prošao bolan razlaz, a tada je i Williamova pomajka Camilla navijala da princ ostavi pučanku, piše Marie Claire navodeći kao izvor ovim informacijama novu knjigu Christophera Andersena  "Game Of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, And The Throne". 

Naime, Camilla je, tvrdi Andersen, uvijek govorila kako Kate nije dorasla tome da bude članica kraljevske obitelji i tvrdila je kako nije dobra partija za princa Williama i zato je nagovarala svog supruga, princa Charlesa da razdvoji par.

Navodno se Camilla bojala kako će joj Kate ukrasti svu medijsku pozornost koje se konačno dočepala udajom za Charlesa i bojala se kako će javnost više zanimati ljubav mladog para nego ljubavna priča nje i Charlesa.

Nije poznato koliko je Camilla zbilja utjecala na Katein i Williamov prekid u travnju 2007. godine. Prekid je trajao nekoliko mjeseci i ubrzo su se pomirili, a vjenčali su se u travnju 2011. i sada imaju troje djece.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?