'Ponižavali su me':

Slavni par je godinama zlostavljao dadilju

'Ponižavali su me'
14.11.2016.
u 09:45

Ponižavali su me jer sam muslimanka, vrijeđali me na osnovu mog izgleda i seksualno su me zlostavljali, tvrdi Sarah Alaseri koja od 2012. godine čuva djecu glumačkog para, Stevea Howeyja i Sarah Shahi. 

Sarah je za par počela raditi kada su imali samo sina Williama, a od prošle godine, brine se i za njihove blizance Violet i Know. U tužbi, dadilja navodi da ju je Steve toliko počeo vrijeđati da se počela moliti izvan kuće. Često, kaže, komentiraju i njen izgled, a Steveova supruga poručila joj je da 'neka smršavi kako bi mogla pobjeći sa Howeyem'. 

Sarah Shahi svojoj dadilji se često povjerava o svom seksualnom životu, iako Alaseri to nije htjela slušati. Shahi joj se povjerila da supruga vara sa slavnim holivudskim glumcem te joj je i pokazivala golišave fotografije ljubavnika. 

Steveova supruga Alaseri je rekla i da je spremna ostaviti glumca. 

Osim po seriji 'Shameless', Howey je poznat i po ulozi u humorističnoj seriji 'Reba', gdje je i upoznao svoju sadašnju suprugu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije