hit destinacija

Slavni obožavaju Jadran: Harrison Ford uživa u masažama, a Grealish na nudističkoj plaži

Foto: PIXSELL
1/6
10.08.2021.
u 07:46

Neke su na Jadranu bili već nekoliko puta, a neki su se prvi put uvjerili u hrvatske ljepote.

Hrvatska je svakog ljeta meka mnogim poznatim osobama, koje oduševljava hrvatska obala, plaže, ali i bogata gastronomska ponuda. Nakon prošlogodišnje pandemijske godine, kada je i turista bilo manje, ove su nas godine posjetile brojne zvijezde.

Neke od njih su tu bile već nekoliko puta, a neki su se prvi put uvjerili u hrvatske ljepote.

Proslavljeni hollywoodski glumac Harrison Ford (78) stigao je u Dubrovnik sa suprugom Calistom Flockhart (55) te sinom Liamom. Glumac se proslavio kao Han Solo u “Ratovima zvijezda” i ulogama o Indiana Jonesu, a njegova supruga TV serijom “Ally McBeal”, u kojoj je glumila britku, ali neurotičnu odvjetnicu.

Jedan su od najpoznatijih glumačkih parova, ali svoju intimu zadržavaju za sebe pa se nastoje što manje pojavljivati u javnosti. Odsjeli su u vili Agave, a Ford je uživao u masažama nakon ozljede na snimanju novog nastavka Indiana Jonesa. Osim uživanja na terasi vile uz bazen i pogled iz snova, par je bio u šetnji Stradunom, a sljedeći dan, usprkos velikim vrućinama, krenuli su i u obilazak zidina. Za večeru su odabrali restoran Posat, u kojem je nedavno bila i Vanessa Bryant (39).

Udovica Kobea Bryanta ispunila je želju kćeri Nataliji (18) i stigla na odmor u Dubrovnik. Koji im je poznat zbog hit-serije “Igra prijestolja”, snimane u tom gradu. Uz nju, na odmoru u Hrvatskoj bila je i obitelj košarkaša Paua Gasola, koji je tada sa Španjolskom nastupao u Tokiju na Olimpijskim igrama. Inače, Natalia je trebala posjetiti “grad ‘Igre prijestolja’” u srednjoj školi, ali zbog pandemije koronavirusa put je otkazan i izgubila je priliku tako doći u Hrvatsku.

– Dovela sam djecu u Kraljev grudobran. Totalno Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dopustio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njezinim razredom, ali nažalost putovanje je otkazano zbog COVID-19. Htjela sam osigurati da ga Natalija posjeti. Predivno je, napisala je Vanessa na Instagramu, te dodala kako se Dubrovnik jako sviđa i njezinim najmlađim kćerima Bianki i Capri.

Jedan od najvećih tenisača svih vremena Roger Federer (40) za odmor s obitelji odabrao je otok Lošinj. Federer je tamo stigao na poziv bivšeg tenisača, a danas vrhunskog trenera Ivana Ljubičića, koji je ondje pokrenuo svoju tenisku akademiju. Tenisač je uživao na moru u društvu supruge Mirke i njihovo četvero djece, a s njima je bio i slavni francuski tenisač Thierry Henry. Federer je boravio u hotelu Alhambra, jednom od najluksuznijih hotela na sjevernom Jadranu u kojem je cijena noćenja oko 4000 kuna. Za njega je to prava sitnica jer se njegovo bogatstvo procjenjuje na 500 milijuna dolara.

Dubrovnik je jedno od omiljenih odredišta za odmor jednog od nekada vodećih šefova Formule 1 i bivšeg hrvatskog zeta Bernieja Ecclestonea (90). Hrvatsku obalu zavolio je tijekom braka sa Slavicom Radić s kojom ima kćeri Petru i Tamaru, a nakon razvoda braka i dalje svake godine ljetuje na Jadranu. Krajem prošlog mjeseca snimljen je na Stradunu u društvu svoje nove supruge, 46 godina mlađe Fabiane Flossi s kojom je prošle godine dobio sina kojem su dali ime Ace. Nakon Dubrovnika posjetili su i Trogir. Bogati par boravio je na svojoj jahti Petara kojom obilaze obalu, no posjet jednom od najpoznatijih hrvatskih gradova nije izostao.

Ipak, mnogi su primijetili kako čak i na otvorenom ni Bernie ni Fabijana ne skidaju zaštitnu masku. Praksa je to koja je sve češća u većini europskih zemalja. Zvijezda engleske nogometne reprezentacije Jack Grealish (25) ovog je ljeta postao najskuplji nogometaš u povijesti engleskog nogometa, kada je za 100 milijuna funti prešao iz Aston Ville u Manchester City. Prije nego je potpisao novi ugovor, Grealish je s djevojkom Sashom Attwood uživao u dubrovačkim ljepotama. Prvo su večerali u restoranu hotela Rixos, a zatim su i posjetili plažu Cava, koja je inače namijenjena nudistima.

Dubrovnik je za odmor odabrala i Marija Šarapova. Bivša ruska tenisačica oduševila se detaljima grada pa na svom Instagramu napisala: “Unutar zidina Starog grada u Dubrovniku. Zlatne alkice s početka 1900-ih. Možda su dostupne i na 1stdibbs?”, referirajući se na trgovinu starinama za koju se ponadala da će pronaći alkice. Manekenka Jasmine Tookes (30) uskoro se udaje za Juana Davida Borrera (31), inače jednog od visokopozicioniranih direktora Snapchata, a djevojačku večer odlučila je održati u Dubrovniku i to u jednoj od najljepših tamošnjih vila. S njom su u Grad stigle i druge Viktorijine anđelice – Shanina Shaik, Kelsey Merritt, Rachel Scott, Lais Ribeiro, Dena Gallucci i Juliana Borrero.

Marta Fernandes (25), supruga bivšeg dinamovca, a sada igrača Istanbul Başakşehira Juniora Fernandesa (33) na Instagramu voli podijeliti fotografije iz svog privatnog života, pogotovo s važnih obiteljskih proslava i odmora. Ovo ljeto nogometaš i njegova obitelj najveći dio ljeta i godišnjeg odmora proveli su na našoj obali i to u Dubrovniku i na Hvaru, a u jednoj od objava na kojoj je sa suprugom u zagrljaju Marta je napisala: “Mama i tata žive svoj najbolji život.”

U Hrvatskoj su proslavili i treći rođendan svog sina Matea kojem su priredili veliku i raskošnu zabavu, za koju se cijela obitelj modno uskladila. Fotoreporteri su prošlog vikenda na Stradunu ulovili i Rogera Taylora (72), bubnjara legendarne grupe Queen. Taylor je u Dubrovnik stigao s 23 godine mlađom suprugom Sarinom Potgieter (49). Glazbenik i glumica uživali su u ležernoj šetnji gradom u društvu prijatelja, a nakon što ih je uočio fotograf na Stradunu odlično raspoloženi pozirali su ispred objektiva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije