NA FACEBOOKU

Škoro potvrdio: Sutra objavljujem kandidaturu za predsjednika države

Miroslav Škoro
22.06.2019.
u 16:51

Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način - pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke - napisao je Škoro na svom profilu

Skladatelj i pjevač Miroslav Škoro u nedjelju u 9 sati objavit će na svojoj Facebook stranici odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika Republike, objavio je Škoro u subotu popodne na toj društvenoj mreži.  

"Kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra točno u 9 sati na ovoj Facebook stranici. Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način - pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke", napisao je Škoro na Facebooku. Škoro je skladatelj, aranžer, producent i pjevač. Diplomirao je i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, gdje je i rođen 1962. godine. Od 1995. do 1997. godine obnašao je dužnost generalnog konzula Republike Hrvatske u Mađarskoj. 

Kandidirao se na parlamentarnim izborima za Hrvatski sabor 2007. te postao saborskim zastupnikom HDZ-a. Nekoliko godina kasnije ponukao se iz politike te se, uz pjevačku, bavi i uspješnom poduzetničkom karijerom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije