POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Sin Marine Tucaković otkrio kada će biti sahranjena

24.09.2021.
u 11:15

Milan Laća Radulović, sin nedavno preminule Marine Tucaković objavio je na društvenim mrežama da će njegova majka biti sahranjena idućeg tjedna u krugu obitelji.

-Kako bi se njene posljednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou obitelji smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obvezan certifikat o cijepljenju i poštovanje svih mjera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apeliramo na sve koji su htjeli nazočiti sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pjesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi se svi mogli oprostiti od nje. Hvala svima na razumijevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan", piše u objavi.

Podsjetimo, Marina je u nedjelju umrla nakon teške bolesti u 67. godini.

Ona je napisala brojne hitove najvećim zvijezdama sa glazbene scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u glazbenim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije