NIŽE USPJEHE

Senzualna i zavodljiva Severina zaista se ima čime pohvaliti

Severina
13.12.2017.
u 21:53

Godinu na zalasku naša najpopularnija pjevačica pamtit će i po velikom uspjehu singla 'Otrove' koji je u osam mjeseci na Youtubeu ostvario 55 milijuna pregleda. 

Pjesma 'Uno momento', koja je 2014. godine osvojila regiju 'na prvu', nastavila je vladati YouTubeom sve do danas. Tri godine poslije, pjesma koju je Severina otpjevala sa Ministarkama, dosegla je brojku od čak 100 milijuna YouTube pregleda, što ju definitivno svrstava u sam vrh najslušanijih regionalnih pjesama ikada, piše Tportal.hr.

Na dobrom putu da uskoro ponovi ovaj veliki uspjeh, Severina je i s pjesmom 'Otrove', snimljenoj s Jala Bratom, koja u svega osam mjeseci od premijere broji čak 55 milijuna YouTube pregleda, stoga ne čudi što je upravo ova pjesma po YouTube statistikama bila među najslušanijim pjesmama ove godine u zemljama diljem regije. 

Uspješnu godinu privesti će kraju nastupom na dočeku Nove godine u Budvi, a veliki uspjeh lansiranih singlova u aktualnoj godini Severina je odlučila proslaviti serijom zavodljivih fotografija nastalih pred objektivom fotografa Marka Vulevića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije