šanse rastu

Hrvatska skočila na kladionicama za Eurosong! Fanovi poludjeli za Mijom nakon nastupa u Izraelu

mia dimšić
Večernji list
10.04.2022.
u 18:15

Hrvatska je gotovo preko noći skočila na eurovizijskim kladionicama. Naša predstavnica Mia Dimšić popela se za čak sedam mjesta nakon nastupa u Izraelu. Na eurovizijskim kladionicama Mia se prije nalazila na 33. mjestu, a sad je na 26. mjestu. Dimšić je prije nekoliko dana nastupila u Izraelu gdje su bili i drugi natjecatelji. Čini se kako se njezin nastup svidio publici te se broj oklada na Hrvatsku povećao. 

Na snimci nastupa na YouTubeu mnogi su ljubitelji ovog natjecanja ostavili brojni pozitivne komentare. Isticali su Mijinu pjesmu i nastup, kao i emotivnu izvedbu. „Zanimljivo je kako Mia stalno ima odlične izvedbe svoje pjesme. Ovo je najemotivniji  za sada“,pisali su te su pohvalili i njezin modni odabir.

Inače, na prvom mjestu na kladionicama nalaze se ukrajinski predstavnici Kalush Orchestra s pjesmom 'Stefania' koja je posvećan majkama. Njima se predviđa da imaju 33 posto šanse za pobjedu.

Podsjetimo, Mia je prije nekoliko dana predstavila i spot za 'Guilty Pleasure' koji je sniman u njezinom rodnom gradu, Osijeku. Dimšić je prvo objavila spot za hrvatsku verziju pjesme 'Netko drugi' koju je premijerno izvela na dodjeli prestižne medijske nagrade Večernjakove ruže, a nakon toga i za englesku verziju pjesme.

"Baš sam ponosna na Osijek, nedavno je tamo održan i Porin. Imala sam neka snimanja za Eurosong u Osijeku. Baš mi je drago da ovaj spot ide u Europu", rekla je Mia nakon premijere spota. Istaknula je i da još nije odlučeno koju će verziju pjesme pjevati na natjecanju.

"U toj fazi smo da sve razmatramo. Meni se jako svidjela hrvatska verzija, pa ćemo razmisliti, ali mislim da će ostati osnova na engleskom jer je to bio original i izvorna priča. Važno je da publika razumije što prepričavam, nismo isključili mogućnost da ubacimo malo hrvatskog", otkrila je. Dodajmo da će se Mia u Torinu za ulazak u finale boriti u prvoj polufinalnoj emisiji, koja je na rasporedu u utorak 10. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije