PROMJENA

Sandra Perković priznala da je zaljubljena i otkrila nam tajnu novog imidža

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/2
12.10.2017.
u 16:14

Stilska preobrazba hrvatske sportašice, koja je uključivala i gubitak kilograma, učinila je da Sandra izgleda izazovnije i ženstvenije nego ikada

– Kao i svaka žena, naravno da volim čuti i primiti pozitivan komentar, kako o svemu u životu tako i o izgledu – bio je komentar Sandre Perković na naše pitanje što kaže na sve češće tvrdnje kako sada izgleda bolje nego ikada prije. 

Kako je postala aktivnija na društvenim mrežama, vidljivija je njezina promjena imidža u kojem sada dominiraju ženstvene odjevne kombinacije i uske kratke haljine, cipele s visokom potpeticom, nova frizura i make-up. Nagađa se da je za ovaj zaokret zaslužna nova ljubav.

Vijest da je prekinula vezu s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem je demantirala, no o prirodi svoje veze s rukometašem Jerkom Matulićem nije se izjašnjavala. No priznala nam je da je zaljubljena. 

– Kod mene se sve događa s razlogom. Ja sam uvijek zaljubljena, zaljubljena u život. Volim se dotjerati, nije bitno je li to sportski teren, modni ili neki drugi. Jednostavno volim pokazati kako se osjećam – zagonetno je odgovorila Sandra. U tome joj je pomogla modna kreatorica Aleksandra Dojčinović.

– U druženju s njom, zavoljela sam modu i modne trendove. Ona je bila moj okidač, probudila je u meni moju skrivenu strast. Ona zna što žena voli i želi te to naglašava u svojim komadima. Jednostavno, ja sam ja u njezinim kreacijama – ističe Sandra koja obožava štiklice te kod kuće ima posebnu prostoriju za njih.

Gubitak kilograma objašnjava “višim ciljevima”, odnosno sportskoj fazi u kojoj se nalazi – kada su natjecanja u pitanju, potrebno je imati veću mišićnu, pa tako i tjelesnu masu, za razliku od “mirnijih” razdoblja kada samo trenira.

– Moj je cilj što više približiti se ili srušiti svjetski rekord, a na tom putu sportaš se odriče mnogih stvari. U svakoj stvari koju radim volim vidjeti užitak, tako i u tome. Žene su kao vino – što starije, to bolje, pa se i ja vodim time – tvrdi Sandra.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?