Rock glazba

Ručno izrađena gitara QRich Stratocaster stigla na gitarijadu “Na putu za jug”

26.06.2017.
u 10:00

Organizacijski tim gitarijade “Na putu za jug” obavijestio je sve prijavljene natjecatelje, kao i one koji se žele prijaviti, da je završena izrada gitare QRich, model Stratocaster, ručni rad, a koja će pripasti najbolje ocijenjenom gitaristu. Nagrade su vrlo zanimljive, uz one za najboljeg gitarista, prvoplasirana grupa će biti nagrađena trodnevnim snimanjem singla u studiju “A” MC Pavarotti, a predviđene su i nagrade za najboljeg pjevača, basista i bubnjara, koje dodjeljuje Music Shop Brothers.

Poziv je otvoren za sve bendove iz BiH, bez obzira na dob i glazbeno usmjerenje.

Ne mogu se prijaviti grupe koje imaju više od jednog objavljenoga albuma. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mailgitarijadamostar@gmail.com. Krajnji rok za prijavu je 10. srpnja 2017. godine.

Inače, u revijalnom programu gitarijade nastupit će bendovi Konvoj (10. 8.) i Generacija bez kompasa - Tribute to Smak (11. 8.), dok će na večeri proglašenja pobjednika, 12. 8., nastupiti goraždanski sastav Cacafuego (pobjednici prve gitarijade) i beogradske Škrtice koje predvodi Zoran Kostić Cane, dok će njegov kolega iz Partibrejkersa (po čijoj je pjesmi gitarijada dobila ime) Nebojša Antonijević Anton biti član žirija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije