NA INSTAGRAMU

Ronaldo 'srušio' slavnu pjevačicu i postao najpopularniji na svijetu

30.10.2018.
u 11:15

Samo je još jedan sportaš našao svoje mjesto u 10 najpraćenijih profila, a to je, očekivano, zvijezda PSG-a, Neymar sa 104 milijuna pratitelja.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte, Cristiano Ronaldo postao je najpraćenija osoba na (najpopularnijoj) društvenoj mreži, Instagramu, a vrh je preuzeo od Selene Gomez, piše Goal. 

Ova 26-godišnja pjevačica i glumica bila je najpopularnija u razdoblju od posljednje dvije godine, nakon što je preuzela titulu od kolegice, Ariane Grande.

Portugalac je prešao brojku od 144 milijuna pratitelja i dodatno učvrstio poziciju jedne od najprepoznatljivijih osoba svijeta, a prvu je objavu nakon što je postao najpopularniji, objavio iz teretane.

Ronaldo je veliki broj dodatnih pratitelja zasigurno donio i ovoljetni transfer kada je za 100 milijuna eura prešao iz Real Madrida u Juventus, a u deset prvenstvenih utakmica, Ronaldo je zabio sedam golova i upisao četiri asistencije.

Samo je još jedan sportaš našao svoje mjesto u 10 najpraćenijih profila, a to je, očekivano, zvijezda PSG-a, Neymar sa 104 milijuna pratitelja.

Kim Kardashian, Beyonce, Dwayne Johnson, Kylie Jenner te Taylor Swift zatvaraju popis od 10 najpopularnijih profila ove društvene mreže.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije