NISU ZNALI

Rodni list malenog Archieja otkrio pravo ime i titulu Meghan Markle, fanovi u nevjerici

06.04.2020.
u 10:29

Obožavatelji kraljevske obitelji ostali su šokirani kada su vidjeli rodni list malenog Archieja, sina Meghan Markle i princa Harryja, koji je postao dostupan javnosti prošlog tjedna. Naime, na njemu je navedeno pravo ime majke - Rachel, princeza Ujedinjenog Kraljevstva.

U dokumentu je otkriveno i gdje je rođen maleni dječak što su njegovi roditelji i kraljevska obitelj dugo skrivali od javnosti. Riječ je o privatnoj bolnici Portland u Westminsteru u Engleskoj, gdje je za jednu noć boravka potrebno izdvojiti 176. 000 kuna. Mnogi su vjerovali da je njezina prava titula vojvotkinja od Sussexa, koju joj je dala kraljica kada se udala za Harryja, no ona je zapravo princeza, a na tu titulu ima pravo po suprugu Harryju.

Inače, Meghan i princ Harry od početka ovog mjeseca više nemaju prihode od kraljevske obitelji i sada će sami zarađivati. Američka glumica već je posudila svoj glas za jedan Disneyjev dokumentarac, ali kritika nije baš s oduševljenjem dočekala njezin povratak poslu. Poznato je kako je princ Harry jednom prigodom uoči vjenčanja rekao kako ono što Meghan hoće to i dobije i glumica se i sada ponaša u skladu s tim.

Dobila je brojne ponude za snimanja serija i filmova, ali odbila ih je jer su joj, kaže izvor blizak Meghan, sve ponude ispod časti i nazvala ih je otrcanima. - Njezina želja je raditi isključivo s A listom redatelja, ali nije joj jasno da oni baš i ne žele raditi s njom. Redatelji nemaju veliku želju surađivati s njom jer znaju da voli kontrolirati stvari, a na setu je ipak to njihov posao – rekao je jedan izvor za Daily Mail.

Osim uloge u seriji „Suits“ Meghan Markle prije udaje za britanskog princa nije ostvarila neku značajniju ulogu i uglavnom su to bile uloge u tv filmovima i manje uloge u serijama, a sada želi ostvariti hollywoodsku karijeru i od svoje agentice je tražila da je spoji samo s najboljim redateljima.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije