PAR U IZLASKU

Rihanna u javnosti pet mjeseci nakon poroda osvanula u uskoj haljini, rukama je skrivala grudi i prorez

Profimedia
04.10.2022.
u 18:15

Pjevačica je za proslavu 34. rođendana svog dečka ASAP Rockyja obukla usku crnu haljinu s odvažnim prorezom s desne strane, a na sebi nije imala grudnjak zbog čega joj je tanka haljina zadavala probleme

Barbadoška ljepotica Rihanna (34) pet mjeseci nakon poroda zadivila je obožavatelje izgledom. Pjevačica je za proslavu 34. rođendana svog dečka ASAP Rockyja obukla usku crnu haljinu s odvažnim prorezom s desne strane, a na sebi nije imala grudnjak zbog čega joj je tanka haljina zadavala probleme pa je morala pred paparazzima rukama morala skrivati strateške dijelove.

Foto: Profimedia

Uz odvažnu haljinu kombinirala je i potpetice Jimmy Choo x Mugler i srebrnu ogrlicu.

ASAP Rocky odjenuo je klasično crno odijelo. Ovo nije prvo pojavljivanje u javnosti nakon uloge roditelja sretnog para. Naime, u rujnu se glazbenica pojavila u odvažnoj crnoj lateks kratkoj haljini kojom je pokazala kako je ponosna na svoje tijelo par mjeseci nakon trudnoće.

Slavna glazbenica 13. svibnja u potpunoj tajnosti na svijet je donijela sina u bolnici u Los Angelesu. A nedugo nakon proglašena je i najbogatijom glazbenicom na svijetu te je završila na godišnjem Forbesovom popisu najbogatijih ljudi na svijetu na 21. mjestu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije