BUDUĆA MAMA

Rihanna očekuje dijete s kontroverznim reperom, objavljene i prve trudničke fotografije

MARIO ANZUONI/REUTERS
31.01.2022.
u 17:41

Pjevačica Rihanna (33) očekuje svoje prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem (33), pišu strani mediji.  Rihanna i kontroverzni reper čije je pravo ime Rakim Mayers  hodaju dvije godine i odlučili su napraviti sljedeći korak u svojoj vezi.

Iako su prijatelji godinama, službeno su počeli izlaziti tek nakon RiRinog prekida s njezinim bivšim dečkom Hassanom Jameelom početkom 2020. Zadržali su tajnim početak svoje romanse usred pandemije koronavirusa 2020. godine.

Foto: shutterstock

Nakon Rihanninog rastanka od Hassana, dogodila se pandemija i svijet se zatvorio, a tada su Rihanna i A$AP počeli provoditi više vremena zajedno sami. Krajem 2020. par je javno viđen zajedno na fotografijama paparazza.

Nagađanja da su u ozbiljnoj vezi počela su kada ga je Rihanna odvela kući na Barbados na praznike krajem 2020. Tijekom pandemije, dvojac je čak zajedno putovao Amerikom, a zajedno su zablistali i crvenom tepihu Met Gala u rujnu 2021. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije