OTVORIO SE

Reper napokon progovorio o svojoj vezi s Rihannom

Foto: PA/Pixsell
18.10.2018.
u 07:45

Ovaj 31-godišnjak nije skrivao baš ništa kada se pojavio u emisiji The Shop košarkaša LeBrona Jamesa pa čak ni svoju turbulentnu vezu s pjevačicom Rihannom.

Drake zna koliko žarko su fanovi željeli da završi s Rihannom. 

Ovaj 31-godišnjak nije skrivao baš ništa kada se pojavio u emisiji 'The Shop' košarkaša LeBrona Jamesa pa čak ni svoju turbulentnu vezu s pjevačicom Rihannom. 

Njih dvoje ponovo su se počeli viđati kada joj je Drake javno izjavio ljubav tijekom dodijele nagrada MTV Vanguard, ali su ubrzo prekinuli. Drake je izjavio kako je užasno želio s Rihannom zasnovati obitelj i da je htio pravi bajku. 

- Izgledalo je idealno na papiru i to je ono što sam jednom želio. - rekao je pjevač. Drake je sada otac malog Adonisa, kojeg je dobio iz veze s pornoglumicom Sophie Brussaux.

- Ja sam samohrani otac koji pokušava naučiti komunicirati sa ženom s kojom...znaš, imali smo svoje probleme, – dodao je Drake. Rekao je da iako on možda nije zaljubljen u majku malog Adonisa da ne želi nikada dopustiti da dijete ne voli svoju majku te je priznao da ga je bilo strah svojoj majci priopćiti da će postati otac. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije