NESTALA SORAJA

Reality zvijezda ugasila Instagram profil zbog ljubomornog dečka

05.06.2019.
u 07:20

– Soraji nije hakiran profil, već ga je ona sama ugasila. Njen dečko je ljubomoran zbog toga što joj pišu mnogi muškarci. Čak i neki jako poznati i moćni muškarci - kazao je izvor

Reality zvijezda Soraja Vučelić odlučila je ugasiti profil na Instagramu. Sudionica  Big Brothera proteklih je godina stekla veliku popularnost na društvenim mrežama zahvaljujući golišavim fotografijama, a o njoj su pisali čak i britanski mediji. Stoga je mnoge iznenadila njena odluka da ugasi profil. 

– Soraji nije hakiran profil, već ga je ona sama ugasila. Njen dečko je ljubomoran zbog toga  što joj pišu mnogi muškarci. Čak i neki jako poznati i moćni muškarci. Zbog mira u kući, odnosno mira u vezi, ona je odlučila privremeno da se povuče sa "Instagrama" kako bi barem na nekoliko dana smirila ljubomornog dečka - kazao je izvor za espreso.rs 

Inače, o Sorajinom odabraniku ne zna se puno, osim da se zove Vladimir, te da je bogati ruski poduzetnik. Navodno se Soraja za njega i udala u tajnosti, nakon što ju je zaprosio dijamntnim prstenom vrijednim 150 tisuća eura.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije