JENNIFER ANISTON

Fanovi iznenađeni novim izgledom omiljene glumice: 'Malo je pretjerala s botoksom'

JENNIFER ANISTON
REUTERS
13.06.2024.
u 13:51

Glumica je stigla u Paramount Studios u Los Angelesu kako bi proslavila svoju hit seriju 'The Morning Show', a na fotografijama je istaknula svoju vitku figuru, no obožavatelji su primijetili kako joj lice izgleda drukčije

Jennifer Aniston (55) glumica je kojima je mnogima omiljena zbg uloge Rachel Green u seriji "Prijatelji". Aniston je uvijek njegovala mladenački izgled, stoga je mnoge iznenadilo kada su vidjeli kako danas izgleda. 

Glumica je stigla u Paramount Studios u Los Angelesu kako bi proslavila svoju hit seriju 'The Morning Show', a na fotografijama je istaknula svoju vitku figuru, no obožavatelji su primijetili kako joj lice izgleda drukčije.

- Pretjerala je s botoksom i filerima, glasio je jedan komentar na društvenim mrežama. 

 

Prema pisanju portala Daily Mail, glumica je nedavno u društvu kolegice Sandre Bullock uhvaćena ispred poznate ordinacije plastične kirurgije The Retreat at Split Rock u Connecticutu, specijaliziranoj za stručno podizanje lica. Cijene u ovoj klinici kreću se između 50 i 100 tisuća dolara po tretmanu za podizanje lica, te oko 30 tisuća za podizanje obrva i očiju. Jennifer je najnovijim izdanjem samo pojačala glasine o prepuštanju u ruke plastičnih kirurga.   

 

Foto: Janet Gough / AFF-USA.COM/PRESS ASSOCIATION

 

Amerikanka je u jednom od prijašnjih medijskih istupa izjavila kako nije ljubiteljica botoksa: - Ljudi misle da idem na puno botoksa ali ja to ne radim. Ne kažem da nisam probala, ali vidim da je to sklizak teren za mene. Sve te kozmetičke stvari na meni izgledaju smiješno. I kao što sam već rekla to može postati nova normala iz koje se teško vratiti - kazala je svojevremeno Aniston.

Podsjetimo, ranije ove godine vlasnica Emmyja potaknula je glasine o zarukama nakon što je pozirala na dodjeli SAG nagrada s ogromnim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci. Ova 55-godišnja glumica bila je nominirana za ulogu u 'The Morning Showu', ali je ipak nagrada otišla u ruke Elizabeth Debicki iz serije 'Kruna'.

Aniston se također popela na pozornicu s kolegom Bradlyjem Cooperom kako bi uručila SAG nagradu za životno djelo Barbri Streisand. Atraktivna plavuša privlačila je sve poglede na sebe u pripijenoj srebrenoj haljini dubokog dekoltea i s prorezom do bedra.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije