od posljedica koronavirusa

Preminuo legendarni glumac Milan Lane Gutović

25.08.2021.
u 19:17

Legendarni glumac Milan Lane Gutović (75) je preminuo danas na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, prenose srbijanski mediji. Informaciju o njegovoj smrti potvrdio je sin glumca, Saša Gutović.

 

Kako piše srbijanski Telegraf, glumac je preminuo od posljedica koronavirusa, odnosno usljed komplikacija postcovid sindroma. Testovi na koronavirus koje je radio tijekom ležanja u bolnici prethodna dva tjedna i bili su negativni.

Sredinom kolovoza 2021. Milan Gutović je primljen u bolnicu nakon naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, a prošli tjedan je priključen i na respirator.

Milan Gutović je rođen na Umci, prigradskom naselju Beograda. Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu završio je 1967. godine. Prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu postaje 2006. godine. Umirovljen je krajem prosinca 2011. godine, prenosi Klix.

Serije i filmovi poput "Tesne kože", "Metle bez drške", "Otvorenih vrata", "Bele lađe" samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj osobni pečat.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije