19. veljače

Premijera pjesme predstavnice BiH na Eurosongu 2016. u programu BHRT-a

Eurosong
Foto: Feđa Krvavac
1/3
04.02.2016.
u 17:30

Nakon što je 25. studenoga prošle godine na konferenciji za medije službeno potvrđeno sudjelovanje BiH na Takmičenju za Pjesmu Eurovizije i predstavljen tim koji će ove godine u Stockholmu (Švedska) braniti boje naše zemlje, 19. veljače premijerno ce biti izvedena i pjesma.

BH Eurosong show, televizijska emisija u okviru koje će bosanskohercegovačka, ali i europska javnost prvi put čuti pjesmu autora Almira Ajanovića biće održan u petak, 19. veljače sa početkom u 20:15 uz direktan prijenos u programima BHRT-a.

U okviru priprema za ovu specijalnu muzičko-zabavnu emisiju, ekipa BHRT-a, na čelu sa Lejlom A. Babović, šeficom delegacije BiH na Eurosongu 2016, Vedadom Hodžićem, glavnim redateljem BHT1, te sa dijelom ekipe koja će biti na sceni u Stockholmu, Dalal, Deenom i Jasminom Fazlićem-Jalom, sinoć je u sarajevskoj Vijećnici počela sa prvim probama za show program.

Pripremama za show priključio se i Haris Pašović, priznati teatarski i televizijski redatelj čije ogromno znanje i iskustvo imaju veliki značaj za ekipu BHRT-a i naše ovogodišnje predstavnike koji daju sve od sebe kako bi gledatelji i slušatelji koji će 19. veljače pratiti ovaj program imali potpuni audio- vizualni ugođaj.

BH Eurosong show biti će moguće pratiti i putem internet portala www.bhrt.ba  kao i na službenoj stranici Takimčenja za pjesmu Eurovizije www.eurovision.tv .

Zahvaljujući partnerstvu sa Gradom Sarajevom, premijera pjesme predstavnice desit će se u Vijećnici, jednom od najreprezentativnijih objekata u našoj zemlji.

Interes za premijeru pjesme predstavnice i BH Eurosong show je veliki, posebno s obzirom na činjenicu kako se BiH na ovo prestižno muzičko takmičenje vraća nakon tri godine odsustva.

Napominjemo, ždrijebom je odlučeno kako će predstavnici BiH nastupiti u prvom polufinalu Eurosonga, 10. svibnja a nakon toga, nadamo se i u velikom finalu koje će se održati 14. svibnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije