JOSH BROLIN

Poznati glumac pokazao zavidnu formu, ali i ožiljak od uboda

Foto: Profimedia
1/2
01.11.2018.
u 07:12

Glumac koji je ove godine osvojio odlične kritike za ulogu Thanosa u novom nastavku "Osvetnika", družio se s prijateljima, a na fotografijama se može vidjeti i ožiljak koji je Brolinu ostao nakon što ga je nepoznati čovjek prije pet godina ubo nožem u Kostarici.

Poznati hollywoodski glumac ove je godine proslavio 50. rođendan, no još uvijek je u odličnoj formi, sudeći po fotografijama snimljenima na plaži u Malibuu. 

Glumac koji je ove godine osvojio odlične kritike za ulogu Thanosa u novom nastavku "Osvetnika", ali i novom nastavku filma "Sicario", družio se s prijateljima, a na fotografijama se može vidjeti i ožiljak koji je Brolinu ostao nakon što ga je nepoznati čovjek prije pet godina ubo nožem u Kostarici.

Nož se zabio šest centimetara u abdomen, i malo je nedostajalo da Brolin iskrvari.  Srećom, glumac je preživio i uskoro očekuje svoje treće dijete, a prvo s 31-godišnjom suprugom Kathryn. Par je prije dva dana objavio video u kojem su trolali fanove. 

- Hej ljudi, htjeli bismo vam samo reći - smijao se Brolin, a Kathyn je dodala: "Da sam ja još uvijek ogromna". 

Glumac već ima dvoje djece iz prvog braka s Alice Adair: 29-godišnjeg sina Trevora i 24-godišnju kći Eden. Brolin je nakon Adair bio od 2004. do 2013. i u braku s kolegicom Diane Lane. S trećom suprugom Kathryn vjenčao se 2016.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije