OBJAVA NA TWITTERU

Poznata pjevačica iz Srbije uz Vatrene: Hrvati će pobijediti

tomislav miletić/pixsell
09.07.2018.
u 16:45

Jelena Karleuša napisala je kako je naša reprezentacija zaslužila pobjedu na SP-u.

Hrvati će pobijediti na Svjetskom prvenstvu. Svakako su zaslužili - napisala je na svom Twitter profilu srbijanska pjevačica Jelena Karleuša. 

Njena objava je  naravno izazvala burne reakcije njenih obožavatelja u Srbiji i odobravanje njenih pratitelja u Hrvatskoj. Neki su joj napisali kako je mentalno zaostala jer navija za Hrvatsku i poručili su joj kako se na ovaj način samo ulizuje Hrvatima. 



 

- Mogu ti napisati svaka čast za ovakvu izjavu i ovoliku hrabrost, rijetko koja srpska zvijezda je dala potporu Hrvatskoj iako svaki vikend nastupaju kod nas. Svaka ti čast što za razliku od pojedinih vaših političara i medija, a tako i naših, širiš pozitivnu energiju - piše u jednoj od pohvala pjevačici.

Jelena je osim po svojoj glazbenoj karijeri poznata i po braku s nogometašem Duškom Tošićem koji igra za reprezentaciju Srbije.

Kad je Srbija igrala u  svojoj skupini, iz koje su na kraju ispali, Jelena je na Instagramu dala podršku reprezentativcima tako što je objavila dvije fotografije sa zastavom Srbije, a i na tijelu je iscrtala zastavu.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije