GISELLE BUNDCHEN

Poznata manekenka pokušala se ubiti prije 15 godina

27.09.2018.
u 17:45

- Stvarno sam razmišljala o tome da ako skočim s balkona, da će napokon biti kraj i da se neću morati brinuti o mom svijetu koji se sve više smanjuje. Mislila sam da me sve oko mene može ubiti - rekla je Giselle

Brazilski supermodel Gisele Bundchen (38) u svojim je memoarima “Lekcije: Moj put k smislenom životu“ koji izlaze za nekoliko dana otkrila mnogo nepoznatih detalja o sebi. 

Progovorila je o svojim prvim napadajima panike koji su se počeli događati prije petnaest godina i na kraju je doveli do razmišljanja o samoubojstvu.

- Stvarno sam razmišljala o tome da ako skočim s balkona, da će napokon biti kraj i da se neću morati brinuti o mom svijetu koji se sve više smanjuje. Mislila sam da me sve oko mene može ubiti. Prvo su to bili avioni, nakon toga liftovi, tuneli, hoteli, studio, pa i automobili. Na kraju sam imala strah i od svog stana. Sve je postalo poput kaveza, osjećala sam se poput zarobljene životinje i nisam mogla normalno disati. Pomislila sam kako bi sve bilo lakše kad bih jednostavno skočila, ispričala je Budchen neke detalje iz memoara za People.

- Karijera mi je bila točno kakva je trebala biti, bila sam izuzetno bliska s obitelji i uvijek sam se doživljavala kao pozitivnu osobu, ali zaista sam se grizla izunutra. Osjećala sam kako nemam pravo osjećati se loše, osječala sam se bespomoćnom. Kad svijet oko vas postaje sve manji i manji i ne možete disati – to je bio najgori osjećaj kojeg sam iskusila.

Obratila se liječnicima koji su joj htjeli prepisati lijekove protiv tjeskobe, no nije ih htjela uzimati te je promijenila stil života.

- Pušila sam, pila bocu vina i tri kave dnevno, a svega sam se odrekla u jednom danu. Razmišljala sam kako se tog moram odreći jer su te stvari isto razlog boli u mojem životu ispričala je Gisele koja je 2005. prekinula vezu s glumcem Leonardom DiCapriem.

O vezi sa slavnim glumcem je rekla:

- Svatko s kim se susretnete u životu je učitelj, ljudi nam dolaze u život i nauče nas ponešto o samima sebi. Odajem mu počast za ono što je bio.

Glumica je pobjedila demone u sebi te je sad u sretnom brako skoro devet godina s igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem s kojim ima dvoje djece.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?