KRATKOTRAJNA SREĆA

Poznata manekenka napokon otkrila zašto je odbila vrtoglavi honorar

08.11.2018.
u 08:45

Manekenka kaže da je na početku, kao 19-godišnjakinja, bila presretna što ima financijsku sigurnost i što je dobila priliku biti jedno od zaštitnih lica Victoria's Secreta

Jedna od najiščekivanijih modnih revija u godini, ona brenda Victoria's Secret je za samo nekoliko dana. 

Gisele Bündchen, manekenka poznata kao originalna "anđelica" nedavno se u svojim memoarima osvrnula na dobre i loše stvari koje su proizašle iz tog angažmana. Manekenka kaže da je na početku, kao 19-godišnjakinja, bila presretna što ima financijsku sigurnost i što je dobila priliku kakvu malo tko ima u toj dobi. 

Otkrila je i da je plaća bila tolika da joj je to bilo 80 posto godišnjeg prihoda, te je naravno potpisala ugovor za još dvije godine. No njezina sreća je kratko trajala.

- Prvih pet godina osjećala sam se ugodno noseći samo rublje, ali kako je vrijeme prolazilo sve mi se manje sviđalo da me fotografiraju samo u bikiniju ili tangama – izjavila je Gisele i dodala: – Molila sam ih da mi daju rep, plašt ili krila, samo da me malo pokriju.

Ipak, kada je 2006. došlo vrijeme da obnovi ugovor, nije znala što da radi jer joj je bilo previše posla stalno putovati, ići na otvaranja, biti na televiziji i u tisku – pa je sudbinu ostavila u rukama šalice u kojoj su bila dva papirića na kojima je pisalo "da" i "ne". Šalica je rekla ne i ona je odlučila otići iz kompanije. Bündchen je rekla kako je još uvijek sretna zbog te odluke. Trenutno živi s mužem Tomom Bradyjem s kojim je u braku od 2009. i njihovo troje djece. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije