"bilo je bolno"

Poznata glumica završila na operaciji kojom su joj uklonjena dva organa, javila se iz bolnice

Foto: instagram
1/3
21.09.2021.
u 07:58

Glumica i komičarka Amy Schumer zbog endometrioze je morala na operaciju i dan poslije operacija objavila je video na Instagramu.

Glumica i komičarka Amy Schumer oporavlja se nakon operacije kojom joj je uklonjena maternica i slijepo crijevo. 

Na Instagramu je objavila video koji je u bolnici snimio njezin suprug Chris Fischer, a 40-godišnja Amy u videu kaže: Jutro je nakon moje operacije kojom mi je zbog endometrioze uklonjena maternica i slijepo crijevo jer ga je napala endometrioza. Bilo je puno krvi u mojoj maternici i bilo je bolno. Ako imate zaista bolne menstruacije možda imate endometriozu i otiđite liječniku - poručila je glumica. 

Foto: Instagram

Iskreno je već ranije progovorila o endometriozi i problemima sa začećem, razgovarajući u jednoj televizijskoj emisiji ispričala je kako je proces umjetne oplodnje za nju bio jako težak i kako je druga trudnoća rizična za nju.

- Suprug i ja razmišljali smo o surogat majci, ali nismo još donijeli konačnu odluku - ispričala je u toj emisiji prije godinu dana. 

Glumica je u svibnju 2019. godine dobila sina Genea, a nekoliko mjeseci nakon rođenja sina otišla je na umjetnu oplodnju koja nije uspjela, a pojedinosti o cijelom postupku je dijelila i na Instagramu i molila je druge žene koje su prošle kroz ovaj postupak da joj se jave sa svojim iskustvima.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije