JORDAN

Poznata engleska manekenka prijavila se u kliniku za odvikavanje

IPA/PIXSELL
24.09.2018.
u 16:39

The Sun javlja kako Katie Pati od PTSD-a, koji je forma akutne anksioznosti od koje često pate ratni veterani, no sve češće i civili.

Nakon više mjeseci konstantnih naslova u tabloidima o potrošenim milijunima koje je zaradila kao model i propasti trećeg braka s Kieranom Haylerom, Katie Price poznatija kao Jordan prijavila se u kliniku za odvikavanje. 

The Sun javlja kako Katie Pati od PTSP-a, koji je forma akutne anksioznosti od koje često pate ratni veterani, no sve češće i civili. Simptomi uključuju ponovno proživljavanje traumatičnog događaja - npr. kroz sjećanja na događaj, snove, nesanicu, iritabilnost. 

- Niti jedan roditelj ne želi vidjeti kako njihovo dijete pati. To je nepodnošljivo - rekla je njezina majka i dodala: - Ona je sama sebi najgori neprijatelj koji se nekada ponaša glupo, ali zbog toga se kažnjava godinama. 

Amy koja ima raka pluća spomenula je i kako ljudi Katie konstantno osuđuju zbog toga kako odgaja djecu, održava kućanstvo ili zbog njezine financijske situacije, svaka osoba bi se slomila pod tim stresom. 

Ovo je stvarno bila problematična godina za Katie, prošli mjesec za dlaku je izbjegla bankrot, a na policiju se prijavila jer je vozila sina u bolnicu iako je imala zabranu. 

Ključne riječi

Komentara 1

PP
ppp
19:07 24.09.2018.

Nos vas đavo bolesni

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije