Novi-stari trend

Povratak još jedne retro-frizure: Uvijeni vrhovi pravi su hit među jesenskim frizurama

09.10.2020.
u 21:25

Ovakav look nije namijenjen samo glamuroznim i formalnim prigodama, već ga možete isfurati i u svakodnevnim izdanjima, no u tom slučaju, kovrče neka budu malo decentnije

Ako ste posljednjih nekoliko dana scrollali društvenim mrežama, zasigurno ste primijetili da je došao red na još jedan retro-trend, onaj koji je obilježio dio osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. Bob i lob podignuti su na novu razinu i dobili su osvježenje zahvaljujući uvrnutim vrhovima, odnosno mini-uvojcima.

Isfurale su ih Dua Lipa, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, kao i neki modeli, a čini se kako je riječ o novom trendu ove jeseni, posebno ako tražite malo drugačiju, no i dalje elegantnu frizuru za svečanije prigode. U doba messy frizura, ovakav je look pravo iznenađenje, a prije svega je namijenjen kosi srednje duljine koja seže preko ramena.

Zamišljena je na način da je kosa glatka, začeščjana i ravna od tjemena pa do sredine, a centimetar ili dva prije vrha, uvija se u laganu kovrču prema vanjskoj strani. Dodatan retro-vibe frizura će dobiti ako je stilizirate zanimljivim ukosnicama.

Ovakav look nije namijenjen samo glamuroznim i formalnim prigodama, već ga možete isfurati i u svakodnevnim izdanjima, no u tom slučaju, kovrče neka budu malo decentnije.

Ako ste spretni prilikom feniranja, ovu ćete frizuru napraviti bez problema - Glamour savjetuje da fenirate kao i inače, a pri kraju s četkom uvijte vrhove kose. Što više uvijate, efekt će biti "dramatičniji"!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?