IZGUBIO BITKU S KORONOM

Potresna objava glumca nekoliko sati prije smrti: 'Gdje mogu dobiti krevet s kisikom?'

Foto: Screenchout
1/3
13.05.2021.
u 21:24

Glumac i YouTuber Rahul Vohra preminuo je u nedjelju u bolnici u Delhiju u dobi od 35 godina.

Tuga je odjeknula među fanovima Rahula Vohre (35), poznatog indijskog glumca i YouTubera koji je izgubio bitku s koronavirusom tijekom žestoke borbe za život u bolnici u Delhiju.

Njegovu smrt učinilo je potresnijom činjenica da se uoči smrti obratio pratiteljima videom u kojem je objasnio kako neće preživjeti, ako ne dobije odgovarajuću medicinsku pomoć. O njegovoj smrti oglasili su se i kolege, a među njima je i kazališni redatelj Arvind Gaur koji je na Facebooku potvrdio tužne vijesti.

"Rahul Vohra je otišao. Mog perspektivnog glumca više nema. Jučer navečer premješten je iz bolnice Rajiv Gandhi u Ayushman, Dwarka, ali nismo ga uspjeli spasiti. Oprosti nam svima jer smo svi krivi", rekao je.

Njegova supruga Jyoti Tiwari objavila je njegov posljednji video u kojem traži pomoć.

Video možete pogledati OVDJE

Glumac se u subotu obratio putem Facebook statusa i rastužio mnoge kad je ukazao koliko mu je loše.

"Ponovno ću se roditi i bolje ću zarađivati. Sada sam izgubio hrabrost", rekao je i istaknuo da je problem u tome što se ne nalazi u zdravstvenoj ustanovi koja mu može pomoći na ispravan način te je čak označio indijskog premijera Narendru Modija i zamjenika glavnog ministra Manishu Sisodia.

U bolnici je proveo više od tjedan dana, a 4. svibnja je podijelio objavu u kojoj je napisao da je prebačen u bolnicu četiri dana nakon pozitivnog testiranja na koronavirus.

- Očajno mi je potreban kisik. Gdje mogu dobiti krevet s kisikom? - upitao je u očaju fanove dodavši: "Ovaj post pišem iz očaja".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije