brad pitt

Potpuno je luda, ali volim je

Brad Pitt
22.09.2016.
u 13:52

BRAD PITT je prijateljima priznao da je konzumirao marihuanu i opijao se tijekom svađa s Angelinom Jolie, no tvrdi da je bio spreman učiniti sve kako bi spasio njihov brak, ekskluzivno doznaje britanski The Sun.

"Potpuno je luda, ali još je volim", rekao je glumac prijateljima, dodajući i da je Angelini ponudio da potraže stručnu pomoć kako bi spasili brak - no ona na to nije bila spremna jer, navodno, nije bila zadovoljna kako se Pitt odnosi prema djeci, prenosi Index.hr

Umjesto savjetovanja najavila je razvod, a glumac je sada angažirao svog bivšeg savjetnika Geyera Kosinskog, koji bi trebao "zaustaviti Angienu prljavu medijsku kampanju" protiv Brada. Osim toga, angažirao je i najbolje odvjetnike za slučaj da se s uskoro bivšom suprugom ne uspije dogovoriti oko skrbništva nad djecom.

Angelinina kuma Jade Dixon otkrila je medijima da je Jolie zatražila razvod "zbog sigurnosti njihove djece", a TMZ tvrdi da se to dogodilo nakon što je Pitt tijekom leta privatnim avionom previše popio pa postao "verbalno i fizički agresivan" prema djeci.

Zbog toga se, tvrdi isti izvor, našao i na meti istrage policije i socijalne službe Los Angelesa, a navodno su već ispitani i on i Angelina. Tek se očekuju razgovori stručnjaka s djecom.

U medije je procurilo i da je Brad bio bijesan nakon što je Jolie napala njegovu filmsku kolegicu Marion Cotillard, vjerujući da ju je upravo s njom varao.

Ispostavilo se da je bila u krivu, budući da je samo dan kasnije Cotillard objavila kako čeka drugo dijete sa svojim dugogodišnjim partnerom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije