Zvijezde Zoolandera

pojavili se prvi put nakon 14 godina i izazvali potpuno oduševljenje

ZOOLANDER
11.03.2015.
u 12:17

Zoolander, komedija o modnom svijetu iz 2001. godine napokon dobiva svoj dugoočekivani i dugonajavljivani nastavak, a to su potvrdile zvijezde filma, Ben Stiller i Owen Wilson, koji su 'upali' na parišku modnu reviju i to u svojim prepoznatljivim ulogama.

Derek Zoolander (Ben Stiller) i Hansel McDonald (Owen Wilson), dva najzgodnija, najbolja i najpopularnija muška modela na svijetu, pojavili su se na reviji Valentina u Parizu i othodali svoj ponosni hod po pisti, na sveopće oduševljenje publike. Naime, to je prvi put u 14 godina da smo ih imali ponovno prilike vidjeti. Uspješni modeli su se i snimali iza pozornice, gdje su dobivali naputke od urednice Voguea, Anne Wintour. Naravno, u cijeloj priči bio je prisutan i selfie stick te legendarna poza 'blue steel'. Drugi dio Zoolandera u kina izlazi u veljače 2016. godine, a režirat će ga Ben Stiller, dok će scenarij napisati Justin Theroux. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije