modna ikona i uzor ženama diljem svijeta

Pogledajte kako je Kate Middleton izgledala prije udaje za princa

asd
10.01.2017.
u 13:40

KATE Middleton danas je modna ikona i uzor ženama diljem svijeta, a nekada je izgledala sasvim drugačije. Jučer je proslavila svoj 35. rođendan i na internetu je osvanula zanimljiva fotografija iz njezine prošlosti, prenosi Index.hr

Na Instagram profilu koji vode njezini fanovi objavljena je fotografija stara dvadesetak godina. Fotografija je snimljena oko 1999. godine, kada je vojvotkinja bila u srednjoj školi. Kate je tada izgledala sasvim drugačije s bucmastim obraščićima koji su s godinama nestali, a s vremenom popravio se i njezin modni stil.

 
Kate, nekad slatka seljančica, a danas profinjena žena koja zrači elegancijom. Kateina prirodna boja kose ono je što je ostalo netaknuto od mlađih dana i ostalo je do danas njezin upečatljiv znak prepoznatljivosti.
 
 
Upravo ta prirodna ljepota očarala je princa Williama s kojim je Kate još od fakulteta. Danas su u sretnom braku i ponosni roditelji princa Georgea i princeze Charlotte.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije