ZLOSTAVLJANJE

Pjevačica šokirala priznanjem: Mama je imala sobu za mučenje i tukla me

13.09.2017.
u 17:45

Morala sam stalno ponavljati kako ne vrijedim ništa i da sam ja nitko i ništa, ako sam odbijala to govoriti onda bi me tukla, ispričala je Sinead O'Connor u intervju koji je dala doktoru Philu.

Irska kantautorica Sinead O'Connor nedavno je objavila video koji je šokirao javnost, a u kojem moli da joj se pomogne jer ozbiljno razmišlja o samoubojstvu.

Sada je pjevačica dala intervju dr. Phillu i otvoreno je pričala o mračnim tajnama svog djetinjstva te otkrila kako ju je majka zlostavljala dok je bila djevojčica. 

- Imala je sobu za mučenje i bila je osoba koja je uživala nanositi bol drugima. Morala sam stalno ponavljati kako ne vrijedim ništa i da sam  ja nitko i ništa, ako sam odbijala to govoriti onda bi me tukla - potresno je svjedočanstvo poznate pjevačice. Od majke zlostavljačice pobjegla  je u dobi od 13 godina, a šest godina poslije majka joj je poginula u prometnoj nesreći. 

Pjevačica je u intervju rekla kako je na intervju pristala jer želi svima reći da nije luda nego da je žrtva obiteljskog nasilja. 


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?