pauza

Pjevačica rastužila obožavatelje: Povlačim se sa scene

11.09.2017.
u 17:27

Lady Gaga najavila je kako se na neko vrijeme povlači s glazbene scene. Razlog su problemi sa zdravljem pa joj treba kvalitetan odmor i dulja stanka

Pjevačica Lady Gaga trenutačno je u Torontu, gdje je na filmskom festivalu premijerno prikazan Netflixov dokumentarac  "Gaga: Five Foot Two". 

U Torontu je, pričajući o dokumentarcu o svom životu, najavila i kako se povlači s glazbene scene i javnog života, barem na neko vrijeme. Izjavila je kako joj treba stanka i kvalitetan odmor, a dokumentarac je dao naslutiti kako se na ovaj korak odlučila zbog zdravstvenih problema. Naime, glazbenica boluje od lupusa i pred novinarima je prije predstavljanja dokumentarca skoro zaplakala pričajući o zdravlju te je rekla: Teško je, ali i oslobađajuće.  Lady Gaga već je otkrila kako pati od depresije i anksioznosti i kako se sa svojim demonima svakodnevno bori, a zbog zdravlja je već jednom prekinula turneju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije