Thompsonov spektakl u Širokom Brijegu

Kultnu “Lijepa li si“ pratio „zbor“ od šest tisuća glasova!

thompson 015
Foto: VL
1/15
24.12.2015.
u 07:18

Na koncertu Marka Perkovića u širokobriješkoj sportskoj dvorani gotovo sve pjesme pratio je „zbor“ od oko šest tisuća glasova pristiglih iz Hercegovine, Dalmacije, Bosne i dijaspore. Vijorile su se zastave iz Mostara, Ljubuškog, Čitluka, Stoca, Tomislav-Grada, Dubrovnika… Popularni pjevač poželio je čestit Božić svojoj  vjernoj oduševljenoj publici koja je uz gromoglasni pljesak i ovacije zajedno s njim i njegovim bendom pjevala njegove brojne uspješnice, kao što su „Zaustavi se vjetre “, „E, moj narode“, „Moj Ivane“, „Kiše padaju“, „Sine moj“, „Lipa Kaja“, „Diva Grabovčeva“, „Moj dida i ja“, „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“… Hercegovci su posebno emotivno doživjeli Thompsonovu „Bosnu“, a s prvim taktovima kultne „Lijepa li si“ počeo je pravi urnebes razdragane publike.

U tijeku izvođenja pjesme „Geni kameni“ članovi KUD-a Brda iz Izbična otplesali su dionicu iz završnog kola Gotovčeve opere „Ero s ovoga svijeta“, a Ante Nadomir Tadić Šutra nadahnuto je čitao kultnu Matoševu pjesmu „I dok je srca bit će i Kroacije“.

Uoči samog koncerta za pamćenje upriličeno je druženje Thompsona i prijatelja iz Hercegovine i Dalmacije u obiteljskoj kući Velimira Veke Pavkovića. Spektakluranim  nastupom u prepunoj dvorani na Pecari Thompson je završio svoju trogodišnju turneju „Ora et labora“. Početkom sljedeće godine jedan od najpopularnijih pjevača u širem okruženju izlazi s novim singlom, a na proljeće s novim albumom. Sudeći po tome koliko velik broj klinaca zna svaku Thompsonovu pjesmu „napamet“ , što su na  najljepši način pokazali u dvorani na Pecari, uvjereni smo da je zajamčen dugotrajan sjaj njegove zvijezda na estradnom nebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije