Paparazzi je ulovili

Pamtimo ju kao holivudsku zavodnicu, a sad ne izlazi iz kuće godinama, međutim...

Cybill Shepherd
17.09.2021.
u 08:57

Holivudska glumica Cybill Shepherd (72) u javnosti se nije pojavila čak dvije godine. No, paparazzima ovaj put nije promaknula stoga su je uhvatili u kvartu u Los Angelesu dok je šetala svoja tri psa.

Glumica se pokušavala sakriti ispod šilterice i sunčanih naočala stoga ju nije bilo lako prepoznati. Zadnji put se o njoj pisalo u medijima ovo ljeto jer je odustala od uloge u humorističnoj srije "I Love This For You".

 | Autor : profimedia Foto: profimedia

Glumice Cybill Shepherd gledatelji se najviše sjećaju po ulozi Madeline "Maddie" Hayes u hit - seriji "Slučajni partneri" u kojoj je glumila s Bruceom Willisom. Serija se prikazivala od sredine do kraja 80-ih i za ovu ulogu je dobila dva Zlatna globusa.

Prije glume bila je uspješna manekenka i još kao djevojka osvojila je titulu Miss Memphisa i proglašena je manekenkom godine.  Dva puta je bila u braku i ima troje djece, a jednom prilikom izjavila je kako je u jednom periodu života htjela muškarce zamijeniti ženama jer joj se činilo da je s njima lakše. Prije jedanaest godina je objavila biografiju u kojoj je rekla da bi sve napravila za Brucea Willisa. 

 | Autor : PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Glumica je svojevremeno bila poznata i po svojim brojnim aferama sa slavnim frajerima, od kojih je sama priznala one sa Bruceom Willisom, Jeffom Bridgesom, Elisom Presleyem, Donom Johnsonom i Peterom Bogdanovichem.

Udavala se dva puta i ima troje djece. Prvi suprug bio joj je kiropraktičar Bruce Oppenheim, a nakon njega se udala za Davida M. Forda no ni taj brak nije potrajao. Cybill se 2012. godine zaručila za srpskog psihologa Andreja Nikolajevića, no zaruke su prekinuli 2015.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije