LAZIĆ JOŠ U BOLNICI

Pacijenti bijesni na pjevača: On ima poseban tretman

22.11.2018.
u 07:15

Darko je od prvog trenutka tretiran kao pacijent koji ima prioritet, ali ne zbog toga što je poznat, već zato što je u bolnicu primljen s teškim ozljedama, kaže izvor blizak bolnici

Pacijenti KBC-a Zemun u kojem se gotovo mjesec dana nakon prometne nesreće liječi turbofolk pjevač Darko Lazić, ljutiti su jer u bolnici zbog njega traje opsadno stanje. 

Otkako je hospitaliziran, njegovi poznanici i obožavatelji ne prestaju dolaziti u bolnicu, što smeta i liječnicima, i pacijentima, i njihovim obiteljima, javlja Kurir.

Pacijenti su nezadovoljni jer smatraju da liječnici više pažnje posvećuju Laziću.

- U prvih nekoliko dana nakon što je Darko doživio tešku prometnu nesreću, obitelj, prijatelji, ali i predstavnici sedme sile danonoćno su opsjedali KBC Zemun. Tih prvih tjedan-dva, kada je njegov život visio o koncu, situacija je bila i više nego napeta. Njegovi roditelji su dva puta dnevno dolazili, a prijatelji su satima stajali ispred bolnice kako bi stigli na red da daju krv za prijatelja. Na sve to dodajte i novinare, koji su po čitav dan izvještavali s lica mjesta o njegovom stanju, pa ćete dobiti jasnu sliku koliko je situacija bila ozbiljna, rekao je izvor iz bolnice.

- Darko je od prvog trenutka tretiran kao pacijent koji ima prioritet, ali ne zbog toga što je poznat, već zato što je u bolnicu primljen s teškim ozljedama. Zbog toga je i oformljen konzilij, sastavljen od tima specijalista koji su danonoćno pratili njegovo stanje. On i dalje leži na odjelu intenzivne njege, a ti pacijenti imaju poseban tretman, što mnogi zaboravljaju, dodao je izvor. 

Istaknuo je da su svi nezadovoljni pa se na hodnicima sve češće čuju komentari da Darko ima svu moguću njegu jer je poznat.

- Nedavno se dogodila i vrlo neugodna situacija pa je rođak jednog pacijenta napravio skandal u bolnici. Čovjek je bio revoltiran konstantnom gužvom po hodnicima pa je počeo vikati na medicinsko osoblje, ispričao je očito dobro upućeni izvor. .

Na kraju je otkrio da nije sve kako se čini pacijentima i njihovim obiteljima.

- Ljudi su postali vrlo nezadovoljni jer su uvjereni da im liječnici posvećuju manje pažnje nego Laziću. Ali to je potpuno pogrešno jer svaki liječnik radi po savjesti, što znači da svakom pacijentu prilazi na isti način. Nije važno je li netko mlad ili star, bogat ili siromašan, slavan ili anoniman, liječnici imaju moralnu i profesionalnu obvezu da ih tretiraju jednako. Ali pacijentima više i od toga smeta i to što je u bolnici konstantna gužva i što su Lazićevi poznanici i obožavatelji nedavno počeli opsjedati odjel intenzivne njege. Zbog toga je sada taj odjel i zaključan, zaključio je. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije