ČIJE JE NASLJEDSTVO?

Otkrivena velika tajna serije 'Bolji život': Već 25 godina se šuti o ovome

bolji život
VL
04.09.2023.
u 07:56

Kako se navodi na stranici 'Dnevna doza prosečnog advokata', Violeta, Gua i Slobodan nisu trebali prihvatiti nasljedstvo, pa bi sva imovina otišla njihovom ocu Gigi. No, onda ne bi ni bilo serije

Siniša Pavić je napravio jednu ogromnu grešku u seriji "Bolji život", tvrdi Facebook stranica “Dnevna doza prosečnog advokata”.
Naime, kako se navodi na toj Facebook stranici, kada je Gigina sestra ostavila oporuku, u kojem je za svoje  nasljednike odredila Giginu djecu (VIoletu, Guzu i Slobodana), postavljajući im, njima teške uvjete, koje prvo moraju ispuniti kako bi bili oglašeni za nasljednike (Violeta se trebala udati, Guza naći posao, Slobodan završiti razred vrlodobrim uspjehom – što je suštinski zasplet serije), nije trebalo krenuti putem ostvarivanja tih postavljenih uvjeta, već su nasljednici jednostavno mogli ne prihvatiti nasljedstvo.

 

 

– Tada bi sve naslijedio Giga, kao jedini zakonski nasljednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog), i ne bi bilo serije uopće. Postavlja se onda pitanje zašto odvjetnik Radujković nije krenuo u tom pravcu, nego je Gigi rekao da u opruci nema nijedne rupe – navodi se na stranici.

Kultna serija "Bolji život" jedna je od najgledanijih serija u bivšoj državi. Zgode i nezgode obitelji Popadić od 1987. do 1991. pratili su milijuni gledatelja. U glumačkoj ekipi osim poznatih srpskih glumaca igrali su i neki od najboljih hrvatskih glumaca poput Borisa Dvornika, Milana Štrljića i Žarka Radića.

No, malo je poznato da je među njima trebala biti i jedna od najslavnijih hrvatskih glumica, i to Ena Begović. Ena je trebala glumiti Popadićevu kći Violetu. - Išla je iz projekta u projekt, a u Boljem životu sigurno nije mogla glumiti jer je imala obaveza u kazalištu. Te je godine igrala u predstavi Skup Marina Držića na Dubrovačkim ljetnim igrama, a zajedno smo pripremale predstavu Grička vještica po tekstu Marije Jurić Zagorke - rekla je svojedobno Enina sestra Mia. Ulogu je na kraju dobila Lidija Vukičević, kojoj je Violeta obilježila karijeru.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije