TAJČI OPERIRANA

Osjetila sam dio onoga kroz što moj suprug prolazi mjesecima

Foto: Facebook
1/2
14.09.2017.
u 11:42

Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života, napisala je Tatjana Cameron

Nakon što je Matthew Cameron ponovno završio na operacijskom stolu, operirana je i njegova supruga, pjevačica Tatjana Cameron-Tajči. Matthew je o svom iskustvu progovorio na Facebooku, a naveo je kako je Tajči imala manji operativni zahvat. 

– Operacija je protekla dobro. Uklonili su mi 750 mililitara tekućine iz plućne maramice.  Zbog operacije su me morali 'skinuti' s morfija i to je bilo neizdrživo. Nisam mogao disati, srce bi mi počelo luđački lupati uslijed najmanjeg pokreta rukom, nisam bio u stanju ni obrisati suzu s lica – napisao je Matthew te nastavio govoriti o tome kako je na operacijskom stolu završila i supruga.

– Tatjana je upravo na operaciji. Nije ništa ozbiljno i planirano je mnogo prije. Razočaran sam jer nisam mogao biti uz nju. Bila je uz mene cijelo vrijeme i sigurno joj je bilo puno teže gledati me kako patim – napisao je Matthew i dodao kako će ostati u bolnici još nekoliko dana, kako bi liječnici pratili kako će reagirati njegova pluća.

U komentarima ispod objave javila se i Tajči, koja se zahvalila svima na molitvama. – Dok su me ubadali iglama, osjetila sam samo mali dio onoga kroz što moj suprug prolazi već mjesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života. Tako vam je kad prihvatite božju milost – napisala je Tajči.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije