BOJI SE ZA SVOJU SIGURNOST

Omiljenoj glumici iz hit serije 'Puna kuća' provalili u dom, uzeli su nakit u vrijednosti od milijun dolara

16.01.2022.
u 19:51

Skupina lopova odjevena u crno razbila je prozor spavače sobe i otišla s kutijom punom nakita zvijezde 'Pune kuće' Lori Loughlin (57), a kako prenosi TMZ, glumica i suprug Mossimo Giannulli (58) u vrijeme pljačke nisu bili kod kuće

Skupina lopova odjevena u crno razbila je prozor spavače sobe i otišla s kutijom punom nakita zvijezde 'Pune kuće' Lori Loughlin (57), a kako prenosi TMZ, glumica i suprug Mossimo Giannulli (58) u vrijeme pljačke nisu bili kod kuće. Provalu je otkrila domaćica kuće, a policija je rekla kako nisu sigurni jesu li supružnici bili meta kriminalaca ili je pak riječ o nasumičnoj pljački. Vjeruju kako je riječ o skupini lopova iz Južne Amerike te kako su napustili SAD odmah nakon pljačke. Lori i suprug zabrinuti su za svoju sigurnost, a kako je otkrila glasnogovornica, zahvalni su što u trenutku incidenta nitko nije bio kod kuće i što nitko nije ozlijeđen. Glumica je nakon smrti kolege Boba Segeta promijenila perspektivu, pa ju ne brine gubitak materijalnih stvari poput nakita. Gubitak prijatelja otvorio joj je oči, pa sada želi više vremena provoditi u krugu obitelji i prijatelja. 
Supružnici sada uživaju u slobodi nakon što je osuđena na dva mjeseca zatvora nakon što je otkriveno da je platila kako bi njezine kćeri upisale prestižni fakultet, iako nisu imale ni ocjene ni dovoljno dobar životopis.  Par je priznao da je platio 500 tisuća dolara kako bi njihove dvije kćeri bile primljene na sveučilište Južne Kalifornije kao članice veslačkog tima, iako se nikad nisu bavile veslanjem.Lori je sa suprugom Mossimom uhićena na proljeće 2019. godine, u sklopu velike istrage koja se provodila na fakultetima diljem Amerike. Tri mjeseca nakon, osuđena je na 2 mjeseca zatvora, 150.000 dolara kazne, 100 sati društvenog rada i dvije godine uvjetne.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije