obitelj

Omiljeni Bali - beg prolazi kroz teško životno razdoblje

15.12.2017.
u 20:07

Burak Özçivit u teškom je životnom periodu jer je njegov tata operiran i iako ga liječnici uvjeravaju da je s tatom Bulentom sada sve u redu, Burak teško podnosi ovu situaciju jer je vezan za oca.

Popularni turski glumac Burak Özçivit koji je miljenik žena i to zahvaljujući ulozi Bali - bega, prolazi kroz teško životno razdoblje.

Naime, njegov otac Bulent prije nekoliko dana je operiran i bila je to operacija u zadnji čas koja je spriječila da Burakov tata dobije moždani udar, prenose mediji u Turskoj.

Buraku je teško pala ova situacija jer je jako vezan za oca, a liječnici ga uvjeravaju kako nema razloga za brigu jer je njegov tata sada dobro.

I sam Burak je nedavno boravio u bolnici zbog ozljede koju je zadobio na snimanju,a i njegova supruga Fahriye Evcen je također imala poteškoća sa zdravljem  zbog boli u kukovima morala je ići na terapiju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije