'OVO JE MOJE TIJELO'

Objavila je ovu fotografiju na Facebooku i postala hit

tijelo
14.01.2016.
u 11:17

"Ovo nije tijelo "prije". Ovo nije tijelo "poslije". Ovo je tijelo koje je fotografirano "usput" i koje je takvo kakvo je. Ovo je tijelo koje je "zlostavljano fast foodom", noćnim izlascima i stresom. Ovo je ŽIVOT!"

Proteklu godinu obilježile su mnoge objave na društvenim mrežama s kojima su se žene pohvalile svojim tijelima nakon mnogo odricanja i prilagođene prehrane, prenosi Vecernji.hr

Post koji je postavila na Facebooku 02. siječnja Molly Galbraith nije jedan od takvih. Ali je "sviđa mi se" stisnulo preko 120 tisuća ljudi, a gotovo 18 tisuća korisnika ove društvene mreže ga je "podijelilo". 

"Ovo nije tijelo "prije". Ovo nije tijelo "poslije". Ovo je tijelo koje je fotografirano "usput" i koje je takvo kakvo je. Ovo je tijelo koje je "zlostavljano fast foodom", noćnim izlascima i stresom. Ovo je ŽIVOT!" 

Napisala je to Galbraith, osobna trenerica, uz svoju fotografiju u sivom bikiniju na plaži i nastavila... 

"Ovo je tijelo  koje voli proteine i povrće, sir i sladoled....Ovo je tijelo koje je preklinjalo za milost kada mu je dijagnosticirana Hashimoto bolest ( op.a Hashimoto sindrom događa se da kada imunološki sustav napada štitnjaču) i sindrom policističnih jajnika. Ovo je tijelo koje je u samo sedam dana prozvano: predebelim, premršavim, previše mišićavim, previše jakim, preslabim, prevelikim...Neki su mi rekli da bi ubili za ovakvo tijelo, neki su rekli da bi se ubili da imaju takvo tijelo (da, ljudi zaista govore i ovakve stvari). Moje tijelo je bilo javno mjerkano i ocjenjivano. Potrošeno je puno energije i razmišljanja i želja da ovo tijelo izgleda drukčije nego što izgleda. Ali danas, ovo tijelo je tijelo koje je voljeno i cijenjeno od jedine osobe čije je mišljenje zaista jedino bitno - MENE! Ovo je prva godina u kojoj nemam novogodišnje rezolucije i odluke u kojima je prožet naum da poradim na svom tijelu. I osjećaj je odličan!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije