U HOTELSKOJ SOBI

Obdukcija pokazala: Chris Cornell se objesio

19.05.2017.
u 08:38

Pedesetdvogodišnji Cornell pronađen je mrtav u hotelskoj kupaonici u Detroitu u srijedu navečer poslije koncerta koji je održao sa svojim grunge bandom.

Pjevač Soundgardena Chris Cornell počinio je samoubojstvo vješanjem, priopćeno je iz odjela za sudsku medicinu okruga Wayne. Pedesetdvogodišnji Cornell pronađen je mrtav u hotelskoj kupaonici u Detroitu u srijedu navečer poslije koncerta koji je održao sa svojim grunge bandom. 

"Utvrđeno je da je počinio samoubojstvo vješanjem. Izvješće s obdukcije još nije u potpunosti dovršeno", stoji u priopćenju odjela za sudsku medicinu nakon prvoga obdukcijskog nalaza. Cornellov izdavač Brian Bumbery prije je rekao da je pjevačeva smrt bila "iznenadna i neočekivana". Glasnogovornik detroitske policije Dan Donakowski rekao je da je policiju u hotel u kojemu je odsjeo Cornell oko ponoći pozvao glazbenikov prijatelj koji ga je pronašao kako "leži u kupanici i ne daje znakove života". Cornell, pjevač Soundgardena i Audioslavea, u srijedu je na Tweeteru napisao: "#Detroit napokon ponovno u gradu Rocka!!!! @soundgarden".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije