Skandalozni dokumentarac

Novi šok za Williama i Harryja: Diana se četiri puta pokušala ubiti

03.05.2020.
u 19:29

Čini se kako su skandali postali svakodnevica u britanskoj kraljevskoj obitelji. Nakon Megxita koji je danima punio stupce svjetskim medija, sprema se novi šok. Naime, britanski mediji javljaju kako su braća Willian i Harry već danima uznemireni jer uskoro na Netflixu izlazi novi dokumentarni film o njihovoj tragičnoj stradaloj majci princezi Diani. Film je već unaprijed okarakteriziran kao kontroverzan, a zove se „Being Me: Diana“, a obrađuje život njihove majke koju je javnost zvala kraljicom srca, ali koja nije uživala ni približno jednaku popularnost unutar zidova palače.

Iako se još uvijek puno ne zna o sadržaju, a najavljuje se kako će se, u četiri nastavka, saznati brojne dosad neispričane priče o pokojnoj princezi, ona koja je najviše uznemirila dvor jest da se Diana, navodno, čak četiri puta pokušala ubiti. Od otprije poznatih detalja zna se da će se film baviti i njezinim poremećajima u prehrani te psihičkim problemima o kojima je i sama javno govorila nastojeći upozoriti javnost na sve što prolazi. Obrađuje se i njezin, od početka osuđen na propast, brak s princom Charlesom i tužno djetinjstvo.

Izvori bliski palači tvrde kako su William i Harry već sada beskrajno bijesni i uzrujani. No, u svemu se javio i dodatan problem. Naime, Netflix je već surađivao s Meghan, a ona i Harry trenutačno su u pregovorima oko novog projekta. Ovaj dokumentarac mogao bi sve poremetiti. S jedne strane, Meghan i Harry imaju visoke troškove koje im kraljica više ne pokriva, a s druge moraju početi zarađivati. Ipak, teško je povjerovati da će Harry sjesti za stol s ljudima koji su snimili skandalozan film o njegovoj pokojnoj majci koja je u njegovom srcu uvijek imala posebno mjesto. Trenutačno su sve oči uprte u ovo dvoje, a kraljevska obitelj već je najavila kako ne planira ni na koji način sudjelovati u dokumentarcu. Hoće li ovaj film značiti samo poslovne probleme za Meghan i Harryja ili bi mogao prouzrokovati i bračne trzavice, vidjet ćemo uskoro.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije